Tjänstemän för industrin

En produktion i världsklass behöver drivande, engagerade tjänstemän som kan stödja och utveckla produktiviteten. Att hitta personer med rätt kompetens för branschens unika behov är inte alltid lätt. Vi hittar dem åt er.

Er verksamhet är lika unik som medarbetarna vi tillsätter. Oavsett vilket personalbehov du och ditt företag har så hittar vi en lösning som passar just er. Vi vet att rätt person på rätt plats är en avgörande framgångsfaktor för företagen vi arbetar med. Att lära känna våra kunder, förstå deras unika behov och tillgodose den kompetens som krävs är vår expertis. 

Vi på IndustriQompetens kan industribranschen och vet att det inte alltid är lätt att själv hitta den kompetens som krävs. I takt med att den moderna industrin utvecklas ställs också nya krav på medarbetarna som arbetar i branschen. Att ha förståelse för produktionscykler, besitta rätt teknisk kompetens och ha specifika certifieringar är exempel på krav som ställs på tjänstemännen inom industrin. 

Vi arbetar med hela produktionsorganisationen och hjälper er hitta den kompetens som saknas. På tjänstemannasidan arbetar vi med produktionsstödjande roller inom bl.a. HSEQ, logistik, inköp, produktionsteknik och processutveckling. Vår kandidatbank består uteslutande av kvalitativa medarbetare som matchar branschens behov och krav. 

Vi har levererat miljontals produktionstimmar sedan starten. Vi vet vad industrin kräver.

Med över 20 års erfarenhet av personallösningar inom industrin hoppas vi kunna hjälpa dig. Kontakta oss för en diskussion så berättar vi mer.

Tankar från IQ