Våra ledord

Engagemang kommer av trygghet i jobbet och arbetsuppgifterna!
Hög kvalitet kommer ur kunskap och engagemang!

Trygghet

IQ ska aldrig vara ett bekymmer, varken för anställda eller kunder.

Att arbeta för eller med IQ ska vara enkelt. Vi vill att våra anställda ska känna sig trygga i sin anställning och på sin arbetsplats. Våra kunder ska känna att det är enkelt och tryggt att arbeta med IQ och konsulter från IQ – det är inte med oss man ska ha bekymmer, utan vi är en stabil grund att luta sig mot.

IQ som företag ska också vara en trygg arbetsgivare, känner man sig trygg på sin arbetsplats och i sin roll, vågar man också fråga och ta initiativ till förändringar.

Engagemang

När det blir rätt på en gång, blir det bra för alla inblandade.

Med yrkesstolthet och engagemang kommer också en vilja att göra rätt. Det är något som ska känneteckna en IQare. Vi har ett intresse för det vi gör och för varandra och arbetar för att göra jobbet på bästa möjliga sätt. Detta är baserat på vårt engagemang för uppgiften.

Det innebär inte att vi inte gör annat än jobbar och det betyder inte att vi inte bryr oss om annat. Tvärtom – är man engagerad i något på fritiden är det lättare att visa engagemang även på jobbet.

Vi tror helt enkelt att livet blir roligare om man känner ett engagemang för det man gör. Arbetet är det vi gör största delen av vår vakna tid och det blir roligare, lättare och bättre om vi har ett engagemang.

Kunskap

Har man egen kunskap på djupet, blir man bättre både på sitt eget jobb och på att hjälpa andra.

IQ har alltid siktat på att erbjuda konsulter med lite mer erfarenhet och lite vassare kompetens. Vi fokuserar på industrin för att det är den vi kan bäst. Alla våra anställda, även på kontoret, har själva arbetat i industrin och vi vet vad som krävs både i form av tekniska och personliga kunskaper.

Det är viktigt för oss att alla konsulter kan gå ut i vilken industri som helst och förstå vad som krävs. Alla har inte alla tekniska kunskaper från början, men alla vet hur man arbetar och tar till sig nya kunskaper.

Kvalitet

För oss är det viktigare att rekrytera rätt person än en till.

Våra kunder kräver mer av oss, vi kräver mer av fåra konsulter. Alla som kommer från IQ ska vara personer att lite på och som inte bara är en avlastning för kunden, utan över tid blir en viktig kugge i deras produktion. Hög kvalitet är något som gör skillnad för våra kunder och som skapar värden vi kan vara stolta över.

Kvalitet är däremot inte bara det tekniska arbetet man gör utan också förmågan att samarbeta och kommunicera på ett bra sätt. Det är resultatet ut från gruppen som räknas och det beror på hur ni löser uppgiften tillsammans – inte bara vad en enskilde har presterat.