Kontakta oss

Vi är sociala! Hör av dig eller kom förbi på en kaffe.

Kund- och bemanningsansvariga
Björn Eriksson
Kund- och bemanningsansvarig

Björn är välkänd hos många industriföretag efter att sedan 2001 dels arbetat som uthyrd, men också med att hjälpa företag att hitta bra folk.

Marko Anttila
Kund- och bemanningsansvarig

Marko arbetade tidigt på IndustriQompetens som uthyrd, men försvann utanför väggarna ett tag. 2017 insåg han att gräset var grönare hos IndustriQompetens och kom tillbaka för en roll som bemanningsansvarig.

Magnus Nyzell
Kund- och bemanningsansvarig

Magnus började sin resa på IndustriQompetens 2007 som uthyrd konsult och har under åren blivit ett välkänt ansikte hos våra kunder. Efter 15 år tog han under våren 2022 steget in på kontoret för att förstärka kund- och bemanningsorganisationen.

Jan Vrbec
Kund- och bemanningsansvarig

Jan är hemmahörande i Eskilstuna och har en bakgrund från Industrin, både som uthyrd och som anställd, och som vuxenutbildare.

Kicki Sols
Lön och admin

Kicki har full koll på Teknikavtal och vilka villkor som gäller för våra anställda. Som anställd på IndustriQompetens sedan 2000, är hon en av de som varit med från start.

Bolagsledning
Anders Florinus
HR-chef och bolagsledning

Anders har erfarenhet av vårt arbete dels som uthyrd, dels som kund och nu som HR-chef. Han har full koll på alla regler och krav som ställs.

Certifierad för personlighets- och begåvningstester i JobMatch Talent och Jobmatch LogiQ.

Peter Nilsson
Försäljningschef och bolagsledning

Peter började på IndustriQompetens hösten 2003 som uthyrd elinstallatör och flyttade över till sälj och rekrytering 2007. En välkänd profil hos många av våra kunder.

Cesilia Bäcklund
Ekonomichef och bolagsledning

Cesilia har arbetat med ekonomifrågor hos olika industriföretag i över 20 år, sedan 2011 på IndustriQompetens. Hon ser till att det kommer in minst lika mycket pengar som det går ut.

Facket
IQ IF Metallklubb
Vilande

För närvarande är tyvärr IQ IF metallklubb vilande.
Har du fackliga frågor som vi på kontoret inte kan svara på vänligen kontakta IF Metall lokalavdelning i Västerås. Kontaktperson är Thomas Larsson.

Rickard Panzar
Skyddsombud

Rickard (eller Panzar som alla säger) har varit med IndustriQompetens länge som uthyrd, men också som facklig representant. Han fungerar som IQs skyddsombud.