Vår rekryteringsprocess

Personalen i vårt rekryterings- och bemanningsteam har som uppgift att se till att rätt person hamnar på rätt arbetsplats, både vad gäller kompetens och personlighet. Vi erbjuder flera olika bemanningslösningar och finns även med som stöd vid rekryteringsprocesser. 

När du som kund söker en ny medarbetare utgår vi alltid från vad du och ditt företag efterfrågar. Vi ser till att översätta personalbehovet till en platsannons som i sin tur ger kvalificerade ansökningar att granska vidare. Utifrån ansökningarna som kommer in plockar vi sedan fram personer som matchar tjänsten. 

I vår kandidatbank har vi ett stort utbud av både tjänstemän och industriarbetare som besitter kvalifikationerna branschen kräver. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av tillverkande industriföretag i regionen och har en bred kunskap om olika tekniker och industrier. Detta är också grundläggande krav vi ställer på personerna vi anställer. 

På samma sätt som vi värnar om våra företagskunder tar vi hänsyn till våra kvalificerade medarbetare. Vi tittar inte bara på vem som är bäst lämpad för uppdraget utan också vilken typ av uppdrag som bäst lämpar sig till en vass kandidat. När våra medarbetare utvecklas och får utlopp för sin potential gynnas även företagen.

Så säkerställer vi kompetensen

För att säkerställa kompetensförsörjningen ser vi kontinuerligt till att utbilda våra medarbetare tillsammans med våra kunder. När vi höjer kompetensnivån bland våra medarbetare stärker vi inte bara den enskilda individen utan även företagen där de arbetar. Våra företagskunder får samtidigt vara med och skapa långsiktiga relationer till våra medarbetare och på ett naturligt sätt visa upp företagets verksamhet. Detta genererar både trygghet, effektivitet och kvalitet för samtliga parter.

På IndustriQompetens gör vi alltid vårt yttersta för att våra företagskunder ska kunna få tillbaka samma person – oavsett utvecklingen av sin verksamhet. Detta har gjort oss till en pålitlig samarbetspartner för industriföretagen i Mälardalen.

IQ bidrar till en bättre verksamhet

För att din verksamhet ska vara konkurrenskraftig på marknaden är dina medarbetare en viktig framgångsfaktor. Bland regionens industriföretag finns det mängder av medarbetare som en gång har kommit dit via IndustriQompetens. Att vända sig till oss ska alltid vara lönsamt för för dig som kund och vårt mål är att se till att ni blir ännu starkare i konkurrensen med andra företag. Vi arbetar med Teknikavtalet och värnar om att skapa så bra förutsättningar som möjligt, både för våra kunder och anställda. Genom att erbjuda schyssta villkor och trygghet är IndustriQompetens med och bidrar till en bättre verksamhet. Är du nyfiken på att höra mer om hur vi arbetar och på vilket sätt vi kan bidra till en bättre verksamhet för ditt företag?