Lediga jobb

IQ arbetar med att förse teknikföretag med kvalificerad personal på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi både hyr ut och rekryterar personal till ledande industriföretag och har idag ca 100 medarbetare verksamma inom bland annat inom områdena Maskinbearbetning, Elektronikmontage, El/Mek-montage, Svetsning, Underhåll, Process, Produktionsteknik, Produktionsledning, Planering och Logistik m.m. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar utifrån våra kunders behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa. Den strategiska utvecklingen inom IQ präglas av att samtliga anställda har ett gemensamt ansvar och vi arbetar gemensamt fram utvecklingsplaner utifrån de behov våra kunder har.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät och breddar din yrkeserfarenhet. Hos oss finns stora möjligheter till utveckling och utbildning. Samtliga tjänster är heltid med månadslön samt övriga ersättningar som finns i teknikavtalet.

Oavsett om vi har någon ledig tjänst utlagd på vår sida så är vi alltid intresserade av att få kontakt med sökande inom tekniksektorn.

Kontaktperson

Peter Nilsson
Kund- och bemanningsansvarig
peter@industriqompetens.se
0705-202058
Björn Eriksson
Kund- och bemanningsansvarig
bjorn@industriqompetens.se
0730-684176
Marko Anttila
Kund- och Bemanningsansvarig
marko@industriqompetens.se
070-294 54 50
Anders Florinus
HR
anders@industriqompetens.se
070-3070383