Om oss

Ett industriföretag som arbetar med bemanning och rekrytering

Vi arbetar för att ge Mälardalens industriproduktion bästa möjliga förutsättningar med rätt personer på rätt plats.
IQ erbjuder olika bemanningslösningar:

  • Tillfällig inhyrning av personal där vi löser ett speciellt problem eller kapacitetsbrist under en tillfällig period
  • Hyrrekrytering där vi rekryterar personal till våra kunder med målsättningen att de ska tas över av kunden efter hyresperiod.
  • Rekryteringsstöd där vi direktrekryterar personal till specifika tjänster.
  • Vi kan även ge stöd i delar av urvalsprocessen för att verifiera (second opinion) kandidater åt våra kunder.

Vi vill vara det absolut bästa alternativet för kompetensförsörjning av produktionsnära tjänstemanna- och kollektivanställda. Genom att både tänka och agera i ett klustertänk med våra kunder och medarbetare kan vi arbeta med betydligt mer än tillfällig bemanning. Vi utbildar våra medarbetare tillsammans med våra kunder så att alla parter utvecklas åt samma håll, vi gör vårt yttersta för att våra kunder smidigt kan få tillbaks samma person oavsett utvecklingen i sin verksamhet.

Genom att ständigt utveckla våra medarbetare så att de går i takt med våra kunder höjer vi kunskapsnivån bland våra medarbetare. De lär sig på ett naturligt sätt känna kundens verksamhet och inte minst är både trygga och förberedda i sina roller.

Teknikspecialister

Det är ingen tillfällighet att vi är experter på teknik inom industrins behov – det är vårt ursprung. Vår verksamhet grundades ursprungligen på ett medlemskapssamarbete med några av de största och långsiktiga aktörerna inom Sveriges industri. Ett medlemskap som sakta och säkert utvecklats till en samverkan avseende så väl bemanning, utbildning och utveckling.

Idag är vi till för alla kunder.

Vi värnar om vår historik och vi vågar fokusera på att vara specialister i samarbete med teknikföretagen i våran region.