Bemanning

Genom att både tänka och agera i ett klustertänk med våra kunder och medarbetare kan vi arbeta med betydligt mer än tillfällig bemanning. Vi utbildar våra medarbetare tillsammans med våra kunder så att alla parter utvecklas åt samma håll, vi gör vårt yttersta för att våra kunder smidigt kan få tillbaks samma person oavsett utvecklingen i sin verksamhet.

Genom att ständigt utveckla våra medarbetare så att de går i takt med våra kunder höjer vi kunskapsnivån bland våra medarbetare. De lär sig på ett naturligt sätt känna kundens verksamhet och inte minst är både trygga och förberedda i sina roller.

Teknikspecialister
Det är ingen tillfällighet att vi är experter på teknik inom industrins behov – det är vårt ursprung. Vår verksamhet grundades ursprungligen på ett medlemskapssamarbete med några av de största och långsiktiga aktörerna inom Sveriges industri. Ett medlemskap som sakta och säkert utvecklats till en samverkan avseende så väl bemanning, utbildning och utveckling.
Idag är vi till för alla kunder.

Vi värnar om vår historik och vi vågar fokusera på att vara specialister i samarbete med teknikföretagen i våran region.

Broschyr Bemanning

Kontaktperson

Peter Nilsson
Kund- och bemanningsansvarig
peter@industriqompetens.se
0705-202058
Björn Eriksson
Kund- och bemanningsansvarig
bjorn@industriqompetens.se
0730-684176
Marko Anttila
Kund- och Bemanningsansvarig
marko@industriqompetens.se
070-294 54 50